duminică, 18 octombrie 2009

Remixed



A rulat pe panza pe fundal pe durata concertului lui raku. Fix bucata asta m-a uimit si m-a facut sa ma holbez, hipnotizata si fascinata, incercam de deslusesc totul pana in fata. Plus remixul remixului facut de Faibo. Ce s-a auzit la concert pe fundalul asta vizual a fost infinit mai tare si-a avut impact mai bun. Cel putin pe mine.


Am gasit si albumul
Mai trebuie sa gasesc si dvd-ul ca sa pot sa "vad muzica si sa ascult imaginile". Sunday afternoon chill.

3 comentarii:

No Mo' spunea...

Am vrut si eu sa vin la Raku... dar sincer nu prea-mi mai place ca MC, si-n plus mi s-a cam luat de concerte rap la care vin orice fel de oameni, numai rapperi nu. Cel putin asa am vazut c-a fost la Carbon in Silver Church.
Cum a fost, asa per ansamplu?

/c. spunea...

Daca dupa concert am avut de zis doar de ce s-a pus ca visuals...
Concertul a fost in regula. Poate altii vor zice ca a fost foarte tare. Poate a fost, ca s-a auzit bine, a fost lume suficenta, raku a dat si din bucati vechi. Si raku e nebun. :) Atat. Cel putin asa cum am vazut/auzit/simtit eu...si asta si din cauza locului ala...nu imi place, nu vezi scena, prin spate se aude bine dar nu cat se te bage in stare de concert...
Cat despre oameni? Habar nu am...sunt aceleasi fetze care apar la concerte de ani, plus altele ca doar cresc copii si unii descopera rep si concertele, si sunt din de aia de vin degeaba, dar ce conteaza? Zici de Carbon...nu am observat oamenii, ca nu mi-a pasat. Ca a fost show, ca a fost atmosfera si totul foarte bine pus la punct. Si m-am simtit super bine. Deci de ce sa ma intereseza de-aialalti?!?
Ti se ia de concerte ca te schimbi tu, nu ca se schimba publicul. Zic eu.

No Mo' spunea...

Poate ma schimb eu, nu stiu.
Dar publicul se schimba cert. Si mi-e dor de unii... de multi pe care nu=i mai vad pe la concerte de vreo 3-4 ani de zile. Nu mai e ca acum 5-6 ani... poti sa spui orice, dar nu mai e.
Sper ca la noi la lansare sa vina (SI) cei din vechea garda :)
Mersi de info.