miercuri, 21 octombrie 2009

Click-click-win!

Dand click-uri pe net am ajuns aici

Si ce-am zis? Concurs? Pai hai sa mai citesc...blogger? Pai se pare ca sunt, am si followers de ceva timp, blogul are vechime, postez zilnic...Merge. Si ca sa castigi tre'sa ai noroc. Si ce vad? Extragere pe 1 noiembrie. Pai eu sunt nascuta la inceput de noimebrie. Si ori am noroc d-ala de om tampit, ori ghinion. Acum vreau sa vad cum vine norocul la mine. De-aia particip. Imi place sa particip la chestii de genu' ca sa vad cum merge cu norocul. Desi nu le iau niciodata in serios. Si totusi, am castigat o data. O invitatie dubla la Guru. Am luat-o direct de la Andrei Vulpescu. Ce fericita am fost c-am castigat.

Na si-un quote, cu info despre concurs.

Concurs Banipepost – Restul Castigator
By razvanserbu

Primul concurs unde RESTUL castiga un LAPTOP!

Serviciul Bani Pe Post organizeaza un Concurs pentru bloggerii romani, avand ca premiu un laptop de ultima generatie in valoare de 1.670 lei.

Cel mai important accesoriu pentru un blogger este laptopul. Usor de transportat, usor de folosit, cu posibilitati extinse de conectare la Internet si nu in ultimul rand cu o autonomie a bateriei de mai multe ore, minilaptopul devine in cel mai scurt timp un ajutor indispensabil bloggerului de astazi.

Modelul ales ca premiu pentru Concurs este Asus Eee PC 1002HA, care permite utilizatorilor să beneficieze de un calculator portabil stabil si de incredere; autonomia de 5 ore (durata reala de functionare poate varia in functie de conditiile de utilizare) si spatiul de stocare exclusiv de 10 GB Eee Storage il fac partenerul ideal de calatorii. Ecranul mare de 10.1 inch ofera o vizualizare confortabila, iar tastatura cu dimensiune de 92% din cea a unui notebook tipic face lucrul mai usor si mai relaxant. Hard disc-ul de 160 GB ofera spatiu suficient pentru stocarea documentelor si a fisierelor multimedia de care are nevoie orice blogger care se respecta, mai ales cand minilaptopul cantareste doar 1,2 kg.

„Am decis sa organizam acest Concurs pentru a atrage atentia companiilor asupra blogosferei romanesti. Suntem de parere ca Web2.0 are suficienta vechime in Romania pentru a constitui o forta in domeniul informatiei din tara noastra. Bloggerul roman s-a maturizat si acum este momentul de a investi in blogosfera romaneasca. Evident, prin acest concurs vom ajuta un blogger sa-si poata scrie mai usor materialele, punandu-i la dispozitie un minilaptop de ultima generatie” este de parere Razvan Serbu, directorul general al Serviciului BPP.

Tragerea la sorti pentru acest Concurs va fi extrem de transparenta pentru a asigura obiectivitatea necesara. Astfel, bloggerii, pe masura transmiterii link-urilor prin email vor fi trecuti pe o lista, unde fiecare blogger va capata un numar de ordine. Aceasta lista, va fi facuta publica pe site-ul www.banipepost.com si pe blogul //banipepost.wordpress.com.

La extragerea LOTERIEI NATIONALE 6 din 49 din data de 1 noiembrie se vor extrage 6 numere. Aceste numere vor fi folosite pentru stabilirea câştigătorului în felul următor:

1) Cele şase numere se vor înmulţi între ele şi va rezulta un număr X

2) Numărul X se va împărţi la numărul de participanţi şi va rezulta restul R

3) Câştigătorul este bloggerul al cărui număr de ordine din lista publicată este egal cu R

4) În cazul în care restul R este egal cu 0, ultimul blogger, cu numărul de ordine cel mai mare va fi câştigătorul Concursului.

5) EXEMPLU:
La promoţie participă 157 de bloggeri, numerele extrase sunt 2, 48, 30, 44, 26, 18.
2 x 48 x 30 x 44 x 26 x 18 = 59304960
59304960 : 157 = 377738, rest 94
Bloggerul cu numărul de ordine 94 este declarat câştigător.

Concursul este destinat tuturor bloggerilor indiferent daca folosesc sau nu serviciul online www.banipepost.com.

Pentru a participa la concurs, bloggerul trebuie sa aibe peste 18 ani si sa scrie pe blogul personal un articol referitor la acest Concurs. Link-ul la articol si datele personale ale bloggerului (inclusiv numarul de telefon la care pote fi contactat in vederea ridicarii premiului) vor fi trimise prin email la adresa office@banipepost.com, cu mentiunea „Pentru Concurs”. Blogurile companiilor sau care apartin unei firme nu pot participa la acest Concurs, el fiind rezervat doar persoanelor fizice.

Pentru a fi considerat blogger eligibil, blogul personal trebuie sa contina minimum 10 articole exclusiv articolul despre Concurs si blogul sa aibe un minim de 30 de zile (la data inceperii concursului), cu posibilitatea verificarii vechimii acestuia.

Articolul referitor la Concurs trebuie sa contina un link catre Regulamentul Oficial al Concursului, iar opinia si tonul articolului raman la latitudinea bloggerului.

Lista bloggerilor intrati in competitie va fi publicata la incheierea concursului si INAINTE de tragerea loto pe blogul: banipepost.wordpress.com, astfel incat toata lumea sa poata afla bloggerul castigator in momentul extragerii loto.


Regulamentul aici

Niciun comentariu: