duminică, 15 noiembrie 2009

Wave'em like you just don't care

Mi s-a intamplat o faza super tare acum in drum spre Agronomie. Primesc ceea ce vreau sa dau. Eram la metrou la Muncii si asteptam sa porneasca metroul. Ma uitam pe geamul usii si in campul meu vizual era un tip cu o tipa. Nici macar nu ma uitam la el, doar era pe acolo, pe peron. Cand se intoarce, se uita la mine si incepe sa imi faca cu mana de 2-3 ori. Apoi nu il mai vad. Apare iar, de data asta prin geamul dintre usi, dar deja nu se mai uita. Mergea linistit spre iesire. Metroul porneste si il vad iar, tot prin geamul de la mijloc. Vad ca a auzit si simtit ca metroul a pornit sa da sa se intoarca. Il pierd iar. Apare in usa, ma cauta cu privire, eu il fixez, si iar imi fac cu mana. Pe fata mea apare un zambet, apoi incep sa rad si il pierd iar. Si asta a fost. Nu am mai avut timp sa ii raspund si eu. Am stat sa ma gandesc ce sa fac, m-am lasat prada mirarii in loc sa actionez. Imi pare rau ca nu i-am facut si eu cu mana. Dar mi-a inveselit seara. Mersi. Habar n-am daca ne stiam, desi nu cred. Habar n-am daca el credea ca ne stim. Si iarasi habar n-am daca doar avea buna-dispozitie intr-o seara ploioasa de duminica sau avea chef de experimente, sau cine stie ce. Dar mi-a placut. O sa fac si eu. Dar eu le voi zambi oamenilor.

Am tot dat de oameni veseli si carese bucurau de moment. Tot azi, dar de dimineata eram cu alte 4 fete si mergeam pe langa BNR, pe partea cu Valea Regilor si radeam de porumbei, dupa ce ii speriasem eu. Din pasaj vine un alt grup de tineri ca sa facem poze cu ei. Erau de la o organizatie si erau la un quest. Si am facut poze cu ei. Noi tocmai de vorbeam de "nimic nu e intamplator" si alte chestii de genul asta. Le-am fericit ziua. Ca era cam gol pe acolo si ei aveau nevoie de 16 oameni cu care sa faca poze in pasaj. N-am reusit sa scot de la ei unde vor pune pozele, dar stiu care e organizatia deci sper sa fac rost de poza ..nu de alta dar tipul cu care am facut eu poza era dragut foc. You never know :))
Vineri am dat de altii...tot cu poze. Eram in Herastrau pe la stauile alea dinspre Charles de Gaulle. Mergeam amarata, vaide mine cu ghiozdanu' plin si greu in spate, cu geanta meau uraiasa pe umar si cu 5 frunze galbene in mana. Ma plimbasem prin frunzele cazute. Imi place de mor sa fac asta toamna, prin perioada asta, ca e covor. Si miroase frumos. Si simteam nevoia sa fac ceva ce-mi place pentru ca tocmai se gasisera niste idioti sa se ia de mine in parc. Chestie care nu mi s-a mai intamplat. Faza nasoala e ca au pus mana pe mine. Mergeam, i-am vazut si dau sa ii ocolesc cand unu se pune fix in fata mea si ma ia de brat, ca la plimbare. Eu sa turbez. Ca e faza cu spatiul personal. Si innebunesc cand ma atinge cineva pe care nu il cunosc cu intentia de a se baga in seama. Dar am fost calma, cat de cat, m-am smucit, nici macar nu m-am uitat la el, si in timp ce mergeam i-am zis "Te rog frumos ia mana de pe mine!". S-au ofticat ai dracu ca aud cum zice "Esti cam vulgara. Draguta, dar vulgara". Sa mori tu! Norocu' tau ca nu stiu sa-njur si nu-mi vine asa natural. Ca-ti aratam eu vulgar. Plus ca aveam si juma' de sifnoier dupa mine si in caz de reactii urate nu puteam fugi. Auzi, vulgar. Oligofreni. Asa...si cum mergeam eu dupa toata faza cu idiotii vad cum iese de dupa o statuia o tipa ce imi face un fel de "hei, sht, ne poti ajuta". Eu ma uit, ii vad pe ceilalti veseli, razand in spatele ei, ma uit la statui si la un loc pe unde sa ajung pe partea lor, sar peste statui si ajung al grup. Doi tipi, doua tipe, in jur de 30, plus/minus. Cu frunez in maini, prin frunez si razand. Tipa ce ma racolase cu un aparat mai profi in mana. Ca sa le fac o poza in timp ce sar. Imi bag frunzele mele in geanta, iau aparatul si astia incep sa sara. Le-am mai facut 2 randuri de poze, ca sa fie ei multumiti, am facut 2-3 glume cu ei si-am plecat.

Niciun comentariu: